Targi: The Expansion

Model/varenr.: KOS0136

Udvidelsen af stammen fortsætter i Targi: The Expansion, en udvidelse til Targi. Med vand som et nyt element har stammen mere fleksibilitet i forhold til, hvordan den vil udvide sig selv. Mere specifikt fungerer vand i spillet som en joker, f.eks. kan du bytte to vandmærker for en hvilken som helst varemærkeplade. Mange af de nye stamme-kort, som erstatter sættet i grundspillet, giver spillerne mulighed for at vælge at bruge guld- eller vandmærker, hvilket kan gøre det lidt lettere at bygge.

Targia - en tuaregkvinde - er en særlig bonde ligesom røveren, men har en mere positiv effekt for spillerne. Hun starter i den modsatte retning af røveren og flytter sig hver tur et kantkort. Når du placerer en af dine Targi på det samme kort, får du en tjeneste: Enten tager du et varemærke efter eget valg eller bruger en vare til at afsløre det øverste kort fra trækbunken og få det, det viser. Nu kan et mindre attraktivt kantkort være mere interessant, fordi Targia tilbyder en ekstra belønning.

Endelig giver shifting sands kort spillerne ret stærke umiddelbare fordele, når de placerer en Targi på dem - men da disse shifting sands kort er placeret ved siden af det centrale spilleområde, mister man et kryds på de centrale kort.

Dette er en udvidelse og kræver Targi grundspillet.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,35 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: