Grundspil

Starship Captains

Model/varenr.: CGE1065

Velkommen om bord og tillykke med forfremmelsen! Dit "nye" stjerneskib er klar til at tage ud på sin første store rejse. Bare skrab noget af rusten af, så skal det nok klare sig. Og besætningen? Den ser måske lidt grøn ud i kanterne, men det er din besætning nu. Gør os stolte.

Stjernerne kalder, og eventyret venter!

Som nyligt forfremmede stjerneskibskaptajner har spillerne kommandoen over deres første stjerneskib og er sultne efter at bevise deres værd i en galakse fuld af rumpirater, gnavne, gamle androider, gamle artefakter og interplanetariske eventyr.

I dette euro-brætspil for 2-4 spillere (spillet inkluderer også en solo-mode), som blander Action Selection og Engine Building, styrer du en forskelligartet besætning af kadetter, fændrikker, androider og officerer - alle med forskellige specielle roller og evner. Ved at optjene medaljer kan du forfremme og træne din besætning til endnu større effektivitet. På samme måde kan du opgradere dit skib med kraftfuld motorbygningsteknologi for at opnå maksimal synergi.

Hvad vil du gøre med denne forbedrede besætning og dette forbedrede skib? Udforsk en evigt skiftende galakse fuld af farlige pirater og interplanetariske missioner for at forbedre dit omdømme hos tre forskellige galaktiske fraktioner for at få overdådige belønninger.

Har du det, der skal til for at kommandere din besætning behændigt og blive den bedste kaptajn i kosmos? Det får vi at se.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: