Small Star Empires

Model/varenr.: ARQ001

Small Star Empires er et hurtigt område kontrol spil til 2-4 spillere. I dette spil kolonner spillerne galaksen ved hjælp af deres skibe, som de bevæger sig på et modulbaseret bord indeholdende sekskantede mellemrum (systemer). Modulkortet består af syv forskellige dobbeltsidede sektorpliser, som giver mulighed for et andet kort og en anden oplevelse hver gang du spiller spillet.

Under en tur skal en spiller flytte et af deres skibe på bordet. De kan kun flytte skibet i en lige linje, så langt væk som de vil, men de kan ikke gå over systemer styret af andre spillere. Efter at have flyttet skibet skal spilleren vælge, om der skal placeres en koloni eller en handelsstation i det pågældende system. Begge disse markerer kontrol over systemet til slutningen af ​​spillet, men handelsstationen giver spilleren bonuspoint for hvert tilstødende system, der styres af deres modstandere. Spillet slutter, når enten alle spillerne har placeret deres kolonier og handelsstationer på bordet, eller indtil ingen af ​​spillernes skibe kan flytte (fordi de er blevet blokeret af andre spillers systemer).

Efter kampen slutter point beregnes. Hver spiller får et point for hver planet, de har i deres systemer. (Systemer har 1 til 3 planeter på tavlen.) Spillere tjener også point for Nebulae; jo mere de har fra en farve, jo flere point de tjener med bonuspoint fra andre specielle systemer, såsom de uplettede systemfliser, som er en del af en variant i spillet. Efter beregning af point vinder den spiller der har flest point!

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,513 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: