Sanctum

Model/varenr.: CGE00054

Sanctum er et strategispil, som er inspireret af hack-n-slash RPG computerspil. Hver spiller kontrollerer en af 4 unikke karakterer, mens de begiver sig ind i hjertet af den faldne by Sanctum. De bygger deres egenskaber op og deres udstyr, mens de forbereder sig til den endelige kamp imod Demon Lord.

Flere spillere overlever muligvis denne kamp, men kun en kan få æren for at rense Sanctum.

Spillet har et rask tempo med muligheden for at spillerne ture overlapper. De 4 spillere har unikke egenskaber og stiger hurtigt i level. Det giver dig ofte muligheden for at vælge nye egneskaber.

Selvom man spiller imod hinanden, så har man et fælles mål om at vinde over Demon Lord og ikke hinanden. Så interaktionen mellem spillerne er et kapløb og ikke en kamp mellem spillerne: Hvem vil få lov til at vælge udstyr, når den mulighed opstår? Hvem vil få fordelen af at komme til Demon Lord først? Hvem vil slå den attraktive gruppe af blå demoner ihjel, som alle vil have? Hvem vil låse op for en achievement og opnå den bonus?

På din tur  vælger du en aktion:

1) Move: Kom tættere mod Demon Lord og find nogle demons du kan kæmpe mod senere

2) Fight: Kæmp mod de demoner du står overfor. Hvis du slår nogle ihjel kan du få mulighed for at opgradere dine egenskaber og få udstyr

3) Rest: Tag nogle af dine nye items på, genoplad dine ressourcer og køb potions med de items du ikke har brug for.

Den sidste kamp mod Demon Lord er hård. Bare det at overleve kan være en sejr i det hele taget. Men det er kun den spiller med flest hitpoints efter kampen som kan få æren for at slå ham ihjel.

 

Antal Spillere: 2-4 spillere

Spilletid: 60-120

Alder: 12+

Sprog: Engelsk

359,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,48 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: