Rush M.D.

Model/varenr.: RTPA196

Du er en af de læger, der netop er blevet ansat på det helt nye, topmoderne medicinske center. Sammen med dine kolleger skal du samarbejde for at indlægge, diagnosticere og behandle forskellige patienter, der har brug for din hjælp. Kombiner dine styrker og behandl effektivt de patienter, der ankommer til hospitalet, men vær forsigtig, for fejltagelser kan være afgørende i Rush MD!

Spillet kan spilles af 1-4 spillere og varer 4 runder af 4 minutter hver. Det betyder, at du kun har 16 minutter i alt til at behandle forskellige patienter, overvinde vanskeligheder og udfordringer og formå at samarbejde effektivt med dine holdkammerater og kombinere dine kræfter for at hjælpe så mange af dine patienter som muligt. En meget tematisk oplevelse, der er lige så givende for gamere som for familier, fyldt med sjov, udfordringer og hurtige beslutninger!

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30-40 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm
  • 3 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm
359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: