Grundspil

Rocket Jockey

Model/varenr.: MFG4404

"Når man affyrer en raket, flyver man egentlig ikke raketten. Du hænger bare på en måde fast." Michael P. Anderson

Det er 150 år ude i fremtiden, og menneskeheden har spredt sig over hele solsystemet. For at forsyne fjerntliggende kolonier ser de til Rocket Jockeys! Planeterne er afhængige af, at lasten ankommer til tiden - men det er ikke nok for raketjockeyerne. De konkurrerer med hinanden om, hvem der kan gennemføre de flotteste manøvrer, transportere den vigtigste last og besøge flest planeter.

I Rocket Jockey skal du være dristig og hurtig. Du skal også være hårdfør, for den første kontakt med rumvæsener er lige om hjørnet. Lever din last med mest flair og hastighed, og du vil vinde spillet!

Resumé af spillet:
Placer 9 nummererede planetkort i en række med et tilfældigt fragtkort, der viser en FORSKELLIG destinationsplanet, under hvert kort. Spillerne får hver 2 manøvrekort, som gør det muligt at manøvrere mellem 2 specifikke planeter; resten af disse kort udgør en bunke, hvorfra 3 lægges med billedsiden opad. Spillerne starter også hver med 4 Copilot-kort. Anden gang, du gennemgår manøvrebunken, blander du et Alien-kort med de nederste kort.

Når det er din tur, trækker du et manøvrekort fra bunken, de 3 kort med billedsiden opad eller toppen af afkastbunken. Derefter kan du enten trække et nyt eller foretage en leveringsrunde. Når du kører, kan du starte på en hvilken som helst planet og hente den pågældende last; brug manøvrekort til at kæde, indtil du når destinationsplaneten. Hvis det er muligt, kan du samle lasten op og begynde en ny kæde ... alle stop i disse på hinanden følgende kæder tæller med i antallet af stop; kæder med flere stop er flere VP værd. Alternativt kan du foretage flere leveringer med forskellige starter/slutninger, men du skal beregne VP for hver sådan kæde separat. Gem al leveret last i din pointbunke; ved spillets slutning får du bonus-VP for at have besøgt flere planeter. Du kan bruge Copilot-kort på 2 måder:
- brug max 1/manøvrekort til at ændre en af de 2 planeter, der vises med 1
- læg det på en last for at reservere det til din næste tur; hvis en anden tager det, mister de 5VP; hvis du ikke når turen i næste tur, mister du 5VP og kortet. Ellers får du dit kort tilbage i næste tur.

I slutningen af din tur skal du trække op til en håndstørrelse på 2 (hvis du havde færre) og derefter genopfylde den opadvendte skærm. Hvis du afslører rumvæsnet, skal du placere det lige bag Pluto. I slutningen af hver tur rykker den 1 trin frem. Alternativt kan det samles op som fragt og leveres til Jorden. Scor planeter i slutningen af hver tur gennem bunken. Spillet slutter med det samme, hvis rumvæsnerne kommer til Jorden; flest VP (fra leveringer i løbet af spillet + bonus for antal planeter leveret til) vinder!

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
119,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: