Raid & Trade

Model/varenr.: MCG025

Raid & Trade er et postapokalyptisk spil om forhandling og ressourcestyring for 3-5 spillere. Fra asken af en ødelæggende tredje verdenskrig dukker nogle få gyldne byer op og giver håb til dem, der kæmper for overlevelse i ødemarken. Spillerne udforsker ruinerne af den moderne verden og løser opgaver, forbedrer deres færdigheder og manøvrerer for at opnå social status for at gøre krav på en værdifuld plads som borger i en gylden by. For at komme ind i den gyldne by skal du:

Blive en ekspert: Nå op på 20 færdighedspoint.
Tjene byen: Fuldføre tre hemmelige quests.
Blive en adelsmand: Få flest mulige karakterpoint.

I hver tur kan spillerne bruge handlingspoint til at udføre forskellige handlinger såsom at bevæge sig gennem byen, angribe bygninger, angribe andre spillere og meget mere. Hver spiller har en bestemt færdighed - mekaniker, handelsmand, elektriker, livvagt og læge - og har sine egne unikke genstande at bygge; disse genstande kan byttes mod andre genstande eller ressourcer.

Spillepladen er modulopbygget, så man i hvert spil har et nyt kort at opdage. Overalt på kortet finder spillerne forskellige bygninger, som de kan plyndre. Hver gang en spiller plyndrer en bygning, tages et plyndringskort af denne type bygning og læses, hvilket fører til, at specifikke omstændigheder finder sted. Spilleren vil blive tvunget til at træffe forskellige beslutninger, herunder vigtige moralske beslutninger! Når man løser de forskellige beslutninger, får man karakterpoint.

De valg, du træffer, på godt og ondt, vil føre til specifikke frynsegoder og fordele (eller ulemper) i løbet af spillet. Når du plyndrer en bygning, får du ressourcer (værktøj, skrot, mekanik, elektronik osv.). Ved at kombinere disse ressourcer kan du lave genstande med særlige evner. Ved at gøre det, vil du avancere dine færdighedspoint.

Hver spiller får også hemmelige opgaver i den gyldne by. For at udføre disse missioner skal spillerne bruge de ressourcer, der er nævnt på kortet. At udføre en mission vil ikke kun føre spillerne tættere på sejren, men også give dem fordele i resten af spillet.

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,78 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: