Race for the Galaxy: New Frontiers

Model/varenr.: RIO556

I New Frontiers, et uafhængigt spil i Race for the Galaxy-familien, bygger spillere galaktiske imperier ved at vælge en handling, som alle må udføre, hvor kun den valgte spiller får den aktions bonus.

Udviklingen, der skal bruges, bestemmes under opsætningen, så spillerne kan lave strategiske planer baseret på dem, før spillet overhovedet begynder. En gruppe på otte udviklinger er altid i spil. Spillet indeholder et foreslået sæt af seksten ekstra udviklinger til dit første spil; i senere spil vælger spillere tilfældigt hvilken side af otte dobbeltsidede "små" udviklinger og otte dobbeltsidede "store" 9-omkostningsudviklinger, der skal bruges under opsætning.

Mange verdener, som spillere kan erhverve, har særlige kræfter, hvor disse verdener trækkes ud af en pose i Explore-fasen. I modsætning til i Race for the Galaxy har verdener i New Frontiers brug for kolonister for at blive koloniseret, ud over enten betalinger eller erobring.

Nogle verdener er "windfall" verdener og man modtager en fordel ved at kolonisere dem. Andre er produktionsverdener og modtager varer, når Produktions-handlingen er valgt. Varer kan handles for kredit eller forbruges til Victory Points.

Spil fortsætter, indtil en eller flere af fire vilkår for slutning af spillet er nået. Når alle handlinger for den runde er blevet udført, vinder spilleren med flest Victory Points fra afviklede verdener, udviklinger, 9-omkostningsudviklingsbonuser og VP-chips, der er tjent ved forbrug af varer.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 45-70 minutter
Sprog: Engelsk

469,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 4,082 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer