Praga Caput Regni

Model/varenr.: PRCARE01

Charles IV er kronet til konge af Bøhmen og hersker over det hellige romerske imperium. Fra sit slot i Prag fører han tilsyn med opførelsen af ​​nye befæstninger: en bro over floden Vltava, et universitet og en katedral, der rejser siginden for selve slottets mure. Prag er allerede blandt de største byer i Europa. Kong Charles vil gøre det til hovedstad i et imperium!

I Praga Caput Regni spiller spillerne rollen som velhavende borgere, der organiserer forskellige byggeprojekter i det middelalderlige Prag. Ved at udvide deres rigdom og deltage i byggeriet får de velvilje hos kongen. Spillere vælger mellem seks handlinger på spillebrættet - "actionkranen" - der altid er tilgængelige, men som vægtes med et konstant skiftende antal omkostninger og fordele. Ved at bruge disse handlinger kan du øge dine ressourcer, forbedre styrken af ​​dine valgte handlinger og bygge "New Prague City", Karlsbroen eller bymuren. Du kan endda opnå at få yderligere handlinger eller endda deltage i opførelsen af ​​St. Vitus-katedralen.

Kloge spillere vil opdage synergier mellem omhyggeligt tidsbestemte handlinger og fordelene ved at konstruere civile projekter, da alle mekanismerne fletter sammen. I slutningen af ​​spillet vinder den spiller, der mest har imponeret King Charles.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 30-120 minutter
Sprog: Dansk

299,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 2,759 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: