Power Grid: The Card Game

Model/varenr.: RIO536

I Power Grid: The Card Game repræsenterer spillerne administrerende direktører for mægtige elselskaber, der producerer elektricitet.

I løbet af spillet byder spillerne på kraftværker på auktioner og forsyner dem med ressourcer. Deres indkomst afhænger af mængden af ​​elektricitet, der produceres i hver runde. I slutningen af ​​spillet vinder den spiller, der producerer mest strøm, spillet.

Power Grid: The Card Game tilbyder al den spænding og taktik, der kendetegner Power Grid og Power Grid Deluxe - uden at bruge de forskellige kort. Du får den fulde Power Grid-oplevelse i en intensiv spilletid på tres minutter!

For at give to spillere en spændende oplevelse vil de spille med Trust, der fungerer som en tredje spiller. Mens de udfordrer modstanderen, skal de indarbejde ordningerne for den konkurrerende tillid i deres planer og bruge disse ordninger mod deres modstander.

Dette spil inkluderer en lille variant til Demolition Contractor. Denne variant kan spilles med Power Grid: The Card Game og alle kort over Power Grid Deluxe og Power Grid!

Antal spillere: 2-6
I alderen: 13+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,454 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: