-10%

Potemkin Empire

Model/varenr.: POT1IBC

Rusland, 1787: Kejserinde Catherine den Store tager en overraskelsesrejse ned ad Dnepr-floden for at undersøge hendes rige. Dette vil føre hende direkte forbi din gamle landsby. Du har ikke tid eller penge til at gøre din landsby imponerende, men med et par stykker træ og nogle strategisk placerede facader, kan du bestemt få din landsby til at virke imponerende. I det mindste mere imponerende end alle landsbyerne omkring din. Hvad der ligger bag floden, betyder ikke noget - kun udtalelsen fra hendes kejserlige majestæt har betydning.

I Potemkin Empire spiller du rollen som borgmester i en lille russisk landsby. Du forsøger at imponere kejserinde Catherine ved at overbevise hende om, at du har den mest velstående og stabile landsby i landet. Men med hendes besøg, som hastigt nærmer sig, er der ikke tid til at rette din landsby, så du bliver bare nødt til at få den til at se så imponerende ud som muligt. Det er at sige, du sminker den. Du opnår dette ved at udarbejde interiørkort, der er reelle eller falske, og derefter kombinere dem med facader for at konstruere et imponerende, spinkelt, rige.

Du scorer point ved at fremstille varer i dine industrielle bygninger, udsætte modstandernes falske bygninger med spioner, konstruere regerings- og kulturbygninger og videregive falske bygninger som rigtige. Spilleren med flest point i slutningen af ​​spillet vinder!

Antal spillere: 3-5
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

179,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer