Plunderbund

Model/varenr.: APE3400

Du leder en orden, som stræber efter at dominere markedet for ulovlige varer i Sprawl, en by rig på historie og lovløshed. Rekrutter og bestil en hær af agenter, racketeers, spymasters til at opbygge dit omdømme ved at sælge dine varer og forårsage kaos for dine rivaler. Gennem deckbuilding opbygger du det stærkeste netværk af agenter og sortmarkedsvarer. Vindere og tabere bestemmes af en sjov og sofistikeret udbud- og efterspørgselsmekanik.

Spillet foregår inden mobiltelefoner og e-handel, så man er nødt til at lave forretning på den hårde måde: tyveri, trolddom, hvidvaskning af penge og bestikkelse.

Målet er at føre din orden til berømmelse, formue eller måske fejler du. mens du navigerer mellem Sprawl-forbrugeres indflydelse og håndterer de taktikker dine rivaler, der er fast besluttet på at stjæle din virksomhed.

I slutningen af ​​spillet sammenlignes du med dine rivaler på styrken af ​​dit netværk af agenter, antal racketeers og kvaliteter på dine sortmarkedsvarer. Al denne vækst kommer til en pris, du er nødt til at få hjælp udefra, når du prøver at opbygge dit firma uden guld i til rådighed. Som de siger ”tilbagebetaling er helvede”. Hvis du undlader at tilbagebetale dem du har lånt hos, vil du ende med at betale prisen, da dit omdømme efterhånden vil mindskes i slutningen af ​​spillet.

I løbet af tolv måneder, fordelt på fire sæsoner, vil du opbygge dit omdømme på ved hjælp af dine arbejdere og deres evner.

Alle sæsoner har tre måneder. I hver måned skal man:
1) Placer efterspørgselsmønter
2) Tegn kort og tilbagebetaling tjenester
3) Bestem kort, der skal spilles, og betal for dem
4) Beregn og modtag varer

Efter tre måneder er spillet:
1) Konkurrer om efterspørgsel
2) Ansæt et guildmedlem ved hjælp af et limited snake draft
3) Start næste sæson

Efter afslutningen af ​​den fjerde sæson er spillet forbi, og det endelige omdømme tælles sammen.

 

Spillere: 2-5

Alder: 12+

Tid: 60-150 min

Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,286 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer