Orléans Stories

Model/varenr.: DLP1036

Dette brætspil er baseret på de bag-building mekanikker, der er kendt fra Orléans, hvor disse mekanikker er blevet videreudviklet til en historiefortællingsoplevelse, hvor spillerene gennemgår forskellige æraer og bliver sat over for forskellige udfordringer. I stedet for kun at fokusere på byen Orléans og at handle med de omkringliggende landsbyer, er spillet sat i Loire-dalen. Spillerne skal drive landbrug, dyrke afgrøder, bygge landsbyer, fæstninger og kirker. Der vil være tider med velstand og succes, men også tider med afsavn. Spillerne vil blive udfordret af sult og pest, kæmpe for deres land og måske erobre fremmede lande for at sikre deres nybyggers liv. I sidste ende er fred og en fælles administration af territorier og landsbyer.

Spillet indeholder to historier: "The First Kingdom" og "The King's Favour". "The First Kingdom" er en episk historie, der spænder over otte æraer. Hver æra har forskellige forhold og betoninger. Undertiden slår riddere sig ned, med hvis hjælp du kan erobre fremmede territorier, undertiden truer pesten med at decimere befolkningen af nybyggere, medmindre alle har arbejdet sammen om at udvikle medicin.

"The King's Favour" er kortere, enklere og mere velegnet som en introduktion til spillet. Over fem æraer skal visse opgaver udføres ved afslutningen af ​​hver æra, og de, der undlader at gøre det, vil nådesløst dræbe. Truslen for at skulle afslutte spillet tidligere giver en konstant spænding, men alle opgaver er opnåelige, så (som regel) alle spillerne oplever slutningen af ​​den femte æra. De der kun har koncentreret sig om opgaverne, vil blive straffet, fordi på dette tidspunkt alles præstationer vil blive sammenlignet på kongens slot. Sejrspoint bliver tildelt for territoriets størrelse, bygninger, varer og mønter.

De forskellige æra påvirker både forudsætningerne for spillet og spillereglerne, hvilket skaber nye strategiske muligheder. Dette udfordrer spillerne til konstant at tilpasse sig de nuværende forhold, hvilket giver indtryk af at opleve en historie, men i modsætning til legacy spil kan disse historier gentages så ofte du vil. Ændringerne fra æra til æra kræver en ny måde at se tingene, men dette gøres lettere for spillerne ved hjælp af en historiehæfte, hvor spillerne ikke kun finder alle relevante oplysninger og reglernes særheder men også hints til, hvordan man forbereder sig til det kommende spil i form af en fortalt historie.

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 12+
Spilletid: 60-180 minutter
Sprog: Engelsk

419,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 3,68 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: