Grundspil

Nucleum

Model/varenr.: BND0076

Da Elsa von Frühlingfeld præsenterede sin opfindelse for kong Frederik August II af Sachsen, troede folk, at det var fup og fidus. Hun brugte det nyligt isolerede grundstof uran til at opvarme en krukke med vand og brugte den resulterende damp til at drive en motor, der holdt uranet aktivt via en proces, hun kaldte "atomisering". Hendes apparat, Nucleum, indvarslede en ny æra af energi og velstand i de næste årtier. Sachsen gik fra at være en mindre regional magt til at blive centrum for europæisk videnskab og teknik. Nu, en generation senere, er fabrikkerne stadig sultne efter mere energi og kræver, at der bygges større og flere Nucleums, at der importeres mere uran fra det nærliggende Bøhmen, og at der bygges jernbaner og kraftledninger på tværs af landet for at transportere atomernes tæmmede kraft til Sachsens store byer. Opfindere, ingeniører og industrifolk strømmer til det saksiske hof og kæmper om at blive førende i denne nye industrielle revolution.

Nucleum er et heavy euro-brætspil, hvor spillerne indtager rollen som industrifolk, der forsøger at få succes under det økonomiske og teknologiske boom i 1800-tallets Sachsen, drevet af opfindelsen og spredningen af Nucleum (en atomreaktor).

Spillerne optjener sejrspoint ved at udvikle deres netværk, bygge og forsyne bybygninger med strøm, sikre kontrakter og opfylde milepæle (randomiserede slutspilsmål). Hver spiller får også unikke asymmetriske teknologier, som giver dem særlige kræfter, når de låses op. Spillet er kontinuerligt; spillerne skiftes til at spille efter hinanden uden runder eller faser.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm
  • 1 pakke Sand - Dixit Sleeves, 81 x 122 mm
Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
469,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 3,23 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: