My City

Model/varenr.: KOS1504

Et Patchwork-agtigt, Legacy spil, med Tetris-lægnende brik elementer.

I spil som Patchwork lægger spillerne brikker af forskellige former, størrelser og slags på deres plade, med målet at få flest muligt point ud af brikkernes placering

Legacy-spil er oppe i tiden. Her har man taget brætspilsgenren og givet dem et mere narrativt komplekst aspekt. Man spiller oftest igennem 'baner'/'missioner'/'niveauer' blot én gang, og afslører bid for bid, den næste del af historien, og flere spilmekanikker.

My City har 24 'episoder', som de samme 2-4 spillere over flere sessioner spiller igennem. Her skal man bygge en by ud af brikkerne - en by, der starter i den pre-industrielle stadier og ind i industrialiseringens innovative verden. Hvor og hvordan, du placerer dine brikker har indflydelse på, hvordan dit næste spil forløber sig. Langsomt men sikkert bliver spillet mere og mere komplekst, og der vil i de forskellige episoder hele tiden være nye problemer, du skal tage stilling til.

Hvis man ikke vil spille My City som et legacy-spil, kan man blot vende spillerpladerne om. Dette kræver dog at du har gjort dig bekendt med spillereglerne fra spillets første 4 episoder.

My City blev nomineret til Årets Spil i 2020 - dets blanding af genrer er nyskabende, og gør at spillet ikke føles som noget andet brætspil.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer