MonstroCity

Model/varenr.: MON-01

Bekæmp det onde geni Dr. Spotnik med dit monsterhold i dette episke strategispil hvor du skal smadre en by. Byg dit hold af gigantiske monstre, og angreb Dr. Spotniks hemmelige base for at spolere hans planer. Knus hans bygninger, knus hans forsvar, og stjæl derefter guld og magt til dine egne skøre eksperimenter.

ROAR!

MonstroCity er et co-op (understøtter solo-spil) action, realtids brætspil. Hver spiller styrer et monster, og sammen danner de et hold, der sendes for at jævne den hemmelige base med jorden! Hvert monster har unikke evner, der understøtter hver sin strategi for et asymmetrisk spil.

Brætspillet spilles i en serie på 5 runder, der hver varer 2 minutter. I løbet af runden kaster hver spiller 4 terninger samtidigt og løser dem hurtigt ved at aktivere deres monsters evner. Du fortsætter med at bevæge dig gennem byen og ødelægge bygninger, mens du forsvarer dig mod byens tårne ​​og Dr. Spotniks forhindringer (kampvogne, helikoptere, vejblokering osv.). Afhængigt af hvor godt du præsterer, og om det lykkedes dig at nå bestemte milepæle, samler du Victory Stars. Målet med spillet er at samle alle tre Victory Stars for en komplet og total sejr!

Spillet understøtter forskellige former for spil, herunder: turbaseret tilstand, hvor det bliver et mere udfordrende puslespil, og konkurrencemode, hvor spillerne kan deles i hold og konkurrere mod hinanden. Hver spilsession tager 20 til 30 minutter afhængigt af antallet af spillere.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 13+
Spilletid: 20-30 minutter
Sprog: Engelsk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm

319,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: