Monasterium

Model/varenr.: DLP1047

I den tidlige middelalder, højdepunktet for kirkelig magt, blev ikke færre end fem klostre grundlagt i en smuk dal med det formål at sprede Guds ord.

Som dekan for en katedralskole prøver du at imødekomme de novicer, der er betroet dig i klostrene og opbygge et umiskendeligt ry. I henhold til dine talenter sender du nybegyndere til klosterbygninger, til kapellet eller til klosteret. Forbønner for indflydelsesrige personligheder eller andre munke bør ikke undervurderes. Du kan også udføre klostrenes særlige missioner og bygge på farvede glasvinduer i din katedral for at gøre din skole mere berømt.

Efter det treårige novitiat vil det blive klart, hvem der har været i stand til at tjene mest berømmelse og ære med deres hjælpere.

Monasterium (som er latin for "kloster") er et strategisk spil med en innovativ terningmekanisme, der giver spillerne stadig nye udfordringer. Spillet inkluderer et dobbeltsidet spilbræt: en side til spillet for to og en side til 3-4 spillere.

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 12+
Spilletid: 90 minutter
Sprog: Engelsk og tysk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Blue - Square-sized Sleeves, 73 x 73 mm

395,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: