Grundspil

Marvel Strike Teams

Model/varenr.: WZK73451

Strategispil, der sætter spillerne i rollen som nogle af deres favorit Marvel Universe-helte og skurke, Marvel Strike Teams. To til fem spillere vender ud i en klassisk kamp med godt mod ondt. Alle får et tegn med en HeroClix Combat Dial for at spore deres niveau og bygge point. En spiller er den onde Mastermind, og resten er helterne forsøger at redde verden. Marvel Strike Teams er et kampagnespil designet af Andrew Parks.

Villain Player kontrollerer den onde Mastermind og er i stand til at styre retningen for hvert møde. Hero-spillerne styrer hver enkelt en helt for mission og skal arbejde sammen ved at kombinere deres store magt og evner til at gennemføre forskellige målsætninger, såsom at infiltrere et fjendtligt lager eller spare gidsler.

Hvert helt er unikt med individuelle spilleformer, hvilket giver spillerne flere muligheder for at spille den måde, der passer bedst til dem, eller prøv noget helt nyt for en anden oplevelse! Miljøet tillader også spilspillet, sætter hindringer i vejen for spillerne og giver dem genstande, som de kan bruge som våben. En trækasse kan blokere Captain America's sti, men han kan hente den og kaste den på fjendens Hydra Soldiers! Spillere vil hurtigt vælge den rolle, der passer bedst til deres hold og lede helterne til sejr (de håber!).

Udover selvstændige missioner er der også et kampagnebaseret spil, hvor spillerne kan forbedre deres helte i løbet af flere missioner. Med tilfældigt udvalgte scenarier, flere kortfliser og tusindvis af mulige møder, vil hver mission føles som en frisk oplevelse!

Marvel Strike Teams omfatter:

13 HeroClix-figurer *
99 kort
30 Kortfliser
150 + papetoketter
80 kuber
2 kommandopaldsnumre
1 Custom Action Die
1 regelbog
* Figurerne er ikke kompatible med andre HeroClix collectible miniaturer spil

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,874 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: