Grundspil

Margraves of Valeria

Model/varenr.: DMGMAR001

Margraves of Valeria er et håndbygget worker-placement-spil, der foregår i fantasiverdenen Valeria. Det er det femte selvstændige spil i serien, som giver Valerias verden en ny drejning!

Du er en markgreve, en militær kommandant, der har til opgave at forsvare landet Valeria og bygge magiske Ward Towers i byerne. Riddere i Valeria kan blive kommanderet af dig eller dine medmarkgrever til at dræbe monstre eller aktivere steder i et forsøg på at få indflydelse over de fire laug: Arbejder, Soldat, Skygge og Hellig. Efterhånden som du får indflydelse, vil du krydse tærskler, der giver dig privilegiebrikker, som giver dig bonusser.

I slutningen af spillet optjener du sejrspoint baseret på, hvor meget indflydelse du har over et laug, og hvor mange ikoner du har fået af det laug. Den markgreve, der har flest sejrspoint i slutningen af spillet, bliver udnævnt til hertug eller hertuginde og får sin egen provins at beskytte og udvikle!

Turene er bedragerisk enkle, da du kun får lov til at spille 1 borgerkort fra din hånd. Hvert kort kan spilles for handlingsikoner i vimplen (øverst til venstre), magttekst (nederst) eller spilles med billedsiden nedad for at udføre en af de to handlinger på dit spillerbræt (tilbagekald dine kort eller byg et afdelingstårn).

De vigtigste funktioner inkluderer:

Håndopbygning - Ligesom ved deck-building trækker du kort til din hånd og øger dine kræfter, sejrspoint og muligheder.
Multi-use Cards - Hvert kort kan bruges på en af fire måder, hvilket giver dig en masse beslutningsrum til at udføre din strategi.
Worker-Placement - Hver gang du flytter din markgreve eller en ridder til et sted, aktiverer du kraften på det sted ligesom i et worker placement-spil.
Delte arbejdere - Ridderne på spillepladen tilhører ikke en enkelt spiller (alle kan bruge dem), så pas på, at du ikke giver dine modstandere magtfulde ture.
Ressourcestyring - Du har begrænsede lagerpladser på dit spillebræt, og at bruge dem effektivt (uden at spilde jetoner) er nøglen til at vinde spillet.
Hero Tombs - Når du sender riddere i kamp, dør de en glorværdig død og bliver sendt til grave, hvor du kan indsamle bonusser i et velintegreret minispil.
Indflydelsesbane - Få indflydelse over de fire laug ved at flytte dine markører hen over banerne, så du får flere sejrspoint i slutningen af spillet for de ikoner, du samler.
Fantastisk kunst - Som i de tidligere Valeria-spil har Mico virkelig overgået sig selv ved at skabe en rig og dynamisk verden fuld af farver og liv.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: