It's a Wonderful World: War or Peace

Model/varenr.: BRG1049

Denne udvidelse er en kampagne, der giver spillerne mulighed for at leve et eventyr, der er skrevet i 5 scenarier, hvor spillerne samlet træffer valg, der vil tippe historien mod fred eller verdenskrig.

I starten af ​​et spil åbner spillerne en konvolut, der indeholder historien, de særlige regler for scenariet og de ekstra kort til dette scenario. Derefter modtager hver spiller i slutningen af ​​spillet forskellige belønninger afhængigt af om han vandt eller tabt og i henhold til sine egne valg under spillet (afhængigt af scenariet).

Således bygger hver spiller sin Heritage over de 5 scenarier. Vinderen af ​​kampagnen er den, der vinder det sidste scenario.

Kampagnen tilbyder i alt 6 scenarier, fordi spiller vælger hvilken vej de vil gå efter scenarie 4.

Under kampagnen og efter kampagnen låser spillerne nye kort op, som kan komme til at berige det grundlæggende spil. Heritage-kampagnerne tilbyder derfor spillerne at leve en historie og gradvist låse op for en mini-udvidelse til basisspillet, der tilbyder en ny mekanik, lidt som et Legacy, men kan spilles helt, fordi der ikke er nogen ændring af materialer.

Kampagnen kan også spilles solo.

Dette er en udvidelse, og kræver grundspillet It's a Wonderfuld World.

149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: