It's a Wonderful Kingdom

Model/varenr.: 610792

Dette brætspil er et selvstændigt solo- eller 2-spillerspil i et Low-Fantasy-univers. Inspireret af kerne mekanikken i forgængeren "It's a Wonderful World", tilbyder dette nye spil mere interaktion, en bluff mekanisme og nye udfordringer.

Spillet spilles ved hjælp af moduler, der hver især er forskellige og tilbyder mekaniske twists. I hvert spil vælger spillerne et af de forskellige moduler for at konkurrere mod hinanden. Spillet er opdelt i 4 runder. Hver runde har 3 faser.

Split & Trap

Spillerne skiftes til at lægge deres kort på to bunker i midten af bordet.
En spiller vælger 2 kort fra sin hånd og placerer dem enten på den samme bunke eller deler dem mellem de to bunker. Den anden spiller vælger en bunke. Dette trin gentages skiftevis, indtil spillerne har placeret alle kortene fra deres hænder.
Desuden har hver spiller 2 Trap-mærker, som kan bruges til at lægge kort med billedsiden nedad.

Planifikation
Hver spiller vælger for de kort, han har samlet, hvilke kort han vil bygge, og hvilke han vil genbruge for at fremskynde udviklingen.

Sekventiel produktion
Hver spiller producerer sit riges ressourcer sekventielt. Da ressourcerne produceres i en bestemt rækkefølge, er det nødvendigt at forudse rækkefølgerne for at optimere produktionen og udviklingen.

Ved slutningen af den 4. runde vinder spilleren med flest sejrspoint spillet.

Antal spillere: 1-2
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

219,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,95 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: