Imperium: Classics

Model/varenr.: OSG44743

Formidable modstandere står over for dig dig. Dit folk står klar. Historien kalder.

I dine hænder ligger skæbnen for en af historiens store civilisationer. Under konstant trussel om angreb skal du erobre nye lande, sørge for dramatiske videnskabelige og kulturelle fremskridt og lede dit folk ind i imperiets æra. Hvis du ekspanderer for hurtigt, vil uro tvinge din civilisation i knæ; hvis du derimod bygger for langsomt op, kan det være, at du blot bliver en fodnote i historien. Som en af otte radikalt asymmetriske civilisationer skal du konkurrere om at blive det mest dominerende imperium, verden nogensinde har set.

Imperium: Classics er et selvstændigt spil, der indeholder de karthagiske, keltiske, græske, makedonske, persiske, romerske, skythiske og vikinge kulturerne og en individuel solo-modstander, der opfører sig som hver nation. Det er også fuldt ud kompatibelt med Imperium: Legends for spillere, der ønsker at udvide deres pulje af civilisationer endnu mere.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 6 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: