Hadrian's Wall

Model/varenr.: RGS2200

Da den romerske kejser Hadrian Augustus besøgte det nordlige Britannia i 122 e.Kr., blev han vidne til eftervirkningerne af krigen mellem hans hære og de vilde piktere. Som et eksempel på romersk magt beordrede han, at der skulle bygges en mur, som skulle adskille de piktiske stammer fra resten af England. Muren var storslået i sin udformning og strakte sig 80 romerske mil fra kyst til kyst. Hadrians Mur stod i det romerske imperiums tjeneste i næsten 300 år, inden det til sidst gik til grunde. I dag er Hadrians Mur et UNESCO-område på verdensarvslisten, og resterne af forterne og tårnene kan stadig udforskes.

I Hadrian's Wall tager spillerne rollen som en romersk general, der har ansvaret for opførelsen af en mileborg og en grænsemur. I løbet af seks år (runder) skal spillerne bygge deres fort og mur, bemande forsvaret og tiltrække civile ved at bygge tjenester og tilbyde underholdning - alt sammen mens de forsvarer det romerske imperiums ære mod de krigsførende piktere. Den spiller, der kan samle mest berømmelse, fromhed, tapperhed og disciplin, samtidig med at han undgår foragt, vil bevise over for kejseren, at han er den romerske mønsterborger og blive kronet til Legatus Legionis!

Antal spillere: 1-6
I alderen: 12+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,33 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: