Get Off My Land!

Model/varenr.: FIS0001

Get Off My Land! er et spil af rivaliserende landmænd, der konkurrerer om begrænset plads og ressourcer. Spillet foregår i løbet af kurset et år, når du starter din gård fra ingenting, og opbygger den for at generere flere penge. Spilleren der har formået at samle de fleste penge ved enden er vinderen.

Byg din gård

Hvert bondegård starter spillet omgivet af skov. Det første skridt er at rydde skoven; dette giver ikke kun jord til at bygge gårde på, men også træ til at bygge hegn med. Ved hegn af det rydde land skaber du områder til dyrkning af afgrøder eller dyrkning af dyr.

Planteafgrøder og hæve dyr

Når du har ryddet og indhegnet jord, er det tid til at gå på markedet for at købe afgrøder og dyr til din gård. Der er dog begrænset lager til rådighed, så køb det, du har brug for hurtigt, før andre landmænd gør.

Få indkomst

Du dyrker ikke afgrøder for sjov, du skal betale! Nogle ting på din gård vil give dig en langsom og stabil trickle af indkomst, og andre kan høstes for at få en større sum penge med det samme. Selvfølgelig, hvis du høster noget, skal du vente på, at den vokser igen.

Udvid din gård

Der er begrænset jord og ressourcer til rådighed, så hvorfor ikke justere hegnlinjen lidt igen, så dine nabos køer nu er på din side? Andre landmænd forsøger at stjæle dine dyrebare kartofler også, så lad ikke din vagt falde ned.

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,16 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: