Flotilla

Model/varenr.: WZK73767

I 1954, med en eksplosion, der var mere end hundrede tusind gange stærkere end endda de vildeste skøn, udslettede den nukleare test på Castle Bravo Bikini-atollen og flækkede jordens skald.

Da vandstanden steg i kølvandet flygtede mennesker fra deres hjem og tog til havet. Verdenslederne mødtes for at opbygge en massiv Flotilla, menneskehedens sidste bastion af civilisation.

Nu, ti år efter katastrofen, er Flotillaen hjemsted for de sidste af os.

 

Flotilla har to forskellige og sammenvævede gameplay-tilstande, når du prøver at overgå dine modstandere ved at bringe velstand til menneskehedens nye hjem. Du begynder spillet som en "Sinkside" Fleet Commander, beordret af verdenslederne til at udforske havets nye overflade, søge i dybderne efter ressourcer og redde de overlevende, du støder på. På ethvert tidspunkt i spillet kan du vælge at gå “Skyside” ved at sælge dine skiffs og efterlade dit søfarende liv for nu at vokse selve Flotillaen.

Valget af, hvorvidt eller hvornår man skal skifte fra en “Sinkside”-udforsker til en ”Skyside”-bosætter, definerer Flotillas centrale oplevelse. De repræsenterer to lignende, men forskellige spiloplevelser, der bruger de samme spilkomponenter, som er flettet sammen mellem alle spillere. Hvis du skifter, vender du alle dine akkumulerede spilkomponenter, ser din besætning blive til nye roller med nye illustrationer til de samme figurer, mens du finder helt nye anvendelser til dine havbrikker og ressourcer og begynder at handle med "Sinkside”-spillere, når du går efter nye mål. Når spillerne går "Skyside", udfyldes forskellige nicher, der for evigt ændrer spillets økonomi. Det er kritisk at mestre denne fremme og tilbage, hvis du skal forme menneskehedens nye ansigt!

 

Antal spillere: 3-5
I alderen: 14+
Spilletid: 90-150 minutter
Sprog: Engelsk

449,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,546 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer