Grundspil

Evacuation

Model/varenr.: RIO646

"Skynd jer hen til skibet! Tolv huse fra vores by er allerede brændt ned!"

I Evacuation er livet på vores planet ved at blive brændt væk takket være stadig mere intenst sollys, så alle forsøger at flytte alle mennesker og fabrikker i deres territorier fra den "gamle" planet til en ny - og de har kun fire runder til at gøre det.

Du starter spillet med en fuldt fungerende økonomi, og i løbet af spillet skal du afvikle den økonomi og flytte den. Indkomsten på den gamle planet skrumper med tiden, og produktionen bliver sandsynligvis ikke meget bedre, før du etablerer dig på den nye planet og sætter gang i tingene. Ressourcer kan ikke blandes på tværs af planeterne, så du skal være særlig omhyggelig med din planlægning.

Det gør du ved at vælge handlinger fra spillepladen, og ekspertvarianten tilføjer kort til din hånd, som giver dig mulighed for at vælge flere handlinger og kombinere dem. Hver handling har sin egen værdi, og summen af disse handlinger er vigtig for en "rundeafslutningsbonus". Derudover flytter spillerne deres markører langs den orbitale bane baseret på værdien af deres handlinger.

Hvis du kan hæve produktionen af tre ressourcer til niveau 8 og have tre stadioner på den nye planet, vinder du. Ellers sammenligner spillerne deres resultater efter fire runder. Evacuation indeholder moduler, der tilføjer nye spilmuligheder.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: