Embark

Model/varenr.: 2026TTT

Som en ny ø glider ud af tågen, skal du sende dine søfolk på jagt efter rigdom og eventyr! I Embark vil du læsse forskellige både, der sejler mod disse nye ubeboede øer for at udforske, kolonisere og udnytte deres rigdom. Kun fuldt lastede både sejler afsted, så fordel dine søfolk omhyggeligt. Opdagelsesrejsende vil spejde øerne ud og afsløre deres mysterier. Minearbejdere vil indsamle malm, og kolonister vil dyrke marker og høste fordelene, som øerne har at tilbyde. Pas på dine modstanderes krigere, der kan erstatte dine søfolk og overtage deres job!

Embark er et spil for 2-5 spillere, designet af Philip duBarry og udviklet af Seth Jaffee. Det tager cirka 15 minutter pr. spiller, og kan beskrives som et brætspil der er let til medium i kompleksitet.

I Embark tildeler du og dine venner samtidigt dine søfolk til både, og skiftes derefter til at tildele dem jobs ved at placere dem i specifikke pladser i bådene. Når en båd er fuld, starter den, og sejler dine søfolk til en af ​​øerne i spil, hvor dine sejlere begynder at udføre de job, som de blev tildelt:

  • Opdagelsesrejsende udforsker øen, scorer 1 point pr. runde og øger en efterforskningsbonus for øen.
  • Minearbejdere indsamler malm, som giver en slutbonus.
  • Kolonister bygger gårde, der er en del point værd. At have et flertal af kolonister vinder også en spiller efterforskningsbonussen for øen.
  • Kaptajner kan udføre ethvert af de tre job ovenfor.
  • Krigere skal fortrænge en anden sømand og overtage deres job og sende den fordrevne sømand tilbage til ejerens pub for at blive tildelt en rolle igen i næste runde.

Efter seks runder med sejladser afsluttes spillet, bonusser uddeles, og spilleren med flest point vinder!

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

229,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,96 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: