Dwar7s Fall

Model/varenr.: D7F-01

For at overleve den lange og forfærdelige vinter, der nærmer sig, er dværgene nødt til at forberede sig. Det er tid til at samle perler, bygge slotte og fylde forrådet op. Ilddragerne sover. Vinterens giganter lurer. Efteråret er dyrebart og er afgørende for at planlægge dine handlinger med omhu.

Dwar7s Fall er et spil om indsamling af ædelstene, for at handle om mad. I mellemtiden skal du også opbygge dit dværgkongerige og dræbe nogle monstre. I dette spil har du flere stier til sejr, alt efter din strategi.

Spillere skifter til at udføre deres handlinger. Hver tur kan du udføre 3 handlinger (placere en realm brik, placere en dværg i en flise eller flytte en dværg).

Hver brik har en forudsætning for, hvor mange dværge en spiller skal bruge for at udføre en given handling. For eksempel: smaragdminer har altid tre pladser, men du har kun brug for to dværge for at tage en smaragd. Når denne opgave er udført (sammel en smaragd) vender dine to dværge tilbage til din pool.

Når en spiller fuldfører tre mål (både åbne og hemmelige mål tages i betragtning), begynder slutspillet. Spillere, der ikke havde spillet denne runde, tager deres sidste tur, og derefter slutter spillet. Pointene beregnes og spilleren med flest point vinder.

 

Antal spillere: 2-7
I alderen: 13+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,96 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: