Dune: CHOAM & Richese House Expansion

Model/varenr.: DUNE03

Denne udvidelse tilføjer to nye fraktioner, CHOAM og Richese, til Dune-brætspillet.

Combine Honnete Ober Advancer Mercantiles eller CHOAM kontrollerede en stor del af de økonomiske anliggender i hele kosmos og havde en stor interesse i Arrakis ud over spice-produktion. På grund af sin kontrol over den interplanetariske handel var CHOAM den største enkeltstående kilde til rigdom i Imperiet. Indflydelse i CHOAM var et vigtigt fokus for politiske manøvrer i Imperiet, både for at maksimere udbyttet og også for at skimme overskuddet. CHOAM's ledere og bureaukrater var dedikerede til at kontrollere vitale produkter, der berigede de store huse... og CHOAM selv.

Huset Richese havde ligesom Ixianerne et velfortjent ry for opfindsomhed og skabte vigtige teknologiske opfindelser. Men grev Ilban Richese foretog en række forretningsmæssige fejltagelser, der truede med at bringe deres formue i ruiner. Efter at være blevet fordrevet fra at regere Arrakis var de nødsaget til at sælge vigtige genstande for blot at skaffe midler nok til at fortsætte deres bestræbelser på at konkurrere.

Denne udvidelse introducerer også lederfærdigheder, som lader dig tildele en færdighed som Mentat, Swordmaster of Ginaz eller Prana Bindu Adept til en af dine lederskiver. Den indeholder også Advanced Stronghold Cards, som giver dig en "hjemmebanefordel", når du kæmper i en fæstning, som du kontrollerer.

Dette er en udvidelse, og kræver grundspillet Dune.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

169,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,34 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: