Dominant Species

Model/varenr.: GMT1011

90.000 fvt. - En farlig istid nærmer sig hurtigt. Endnu en titanisk kamp for global overherredømme er uforvarende begyndt mellem de forskellige dyrearter.

Dominant Species er et spil der abstrakt genskaber en lille del af historien: den overhængende udbrud af en istid, og hvad det indebærer for alle de levende væsener, der prøver at tilpasse sig det langsomt skiftende klima.

Hver spiller påtager sig rollen som en af ​​seks store dyreklasser - pattedyr, krybdyr, fugle, padder, arachnider eller insekter. Hver begynder spillet mere eller mindre i en tilstand af naturlig balance i forhold til hinanden. Men det varer ikke: Det er virkelig "survival of the fittest". Gennem kløgtig brug af action pawns vil spillerne stræbe efter at blive dominerende på så mange forskellige terrænfliser som muligt for at opnå kraftige korteffekter. Spillere vil også prøve at udbrede deres individuelle arter for at optjene sejrspoint for deres særlige dyr. Spillere vil blive hjulpet i disse bestræbelser blandt andet via speciering, migration og tilpasning.

Alt dette fører til sidst til slutspillet - den sidste opstigning af istiden - hvor spilleren, der har akkumuleret flest sejrspoint, får sit dyr kronet som de dominerende arter.

Men nogen må hellere blive dominante, for det er ved at blive koldt...

 

Antal spillere: 2-6
I alderen: 14+
Spilletid: 120-240 minutter
Sprog: Engelsk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

539,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: