Dinosaur Island

Model/varenr.: PNGDI01EN

I Dino Island vil spillere konkurrere om at skabe verdens største Dinosaur-forlystelsespark. Du bliver nødt til at erhverve DNA, undersøge DNA-sekvenserne for at bringe forskellige arter af dinosaurer tilbage fra udryddelse, kombinere dit DNA for at skabe disse beastly skabninger.

Det er selvfølgelig 2017, og gæsterne keder sig let. Så skal du nok bygge nogle rutschebaner og butikker for at holde dine gæster underholdt. Åh, og måske investere i en vis sikkerhed, for hvis du ikke gør dine dinosaurer kan flygte og spise dine gæster, og hvem vil håndtere regulatorer, der kommer ind og fortæller, at din park er en "dødsfælde".

Spillet bruger 10 fuldfarve terninger til at skabe poolen af ​​ledige DNA i begyndelsen af ​​runden og har virkelig unikke kunstværker inspireret af det tidlige 90'ers grafisk design for at fange dit øje og 3d renderinger til rides. Spillet indeholder Dino-meeples, dobbelt tykt karton med udskæringer for at holde spor af terninger fra at glide, når bordet er bumpet, og to unikke mekanismer, som vi virkelig er glad i.

Spillelængden varierer fra 60 minutter til 2,5 timer uanset spillerens tælling ved blot at justere antallet af "end-game" -kort, der bruges. Spillet indeholder også "plot twist" kort, der ændrer bestemte spilregler hver gang du spiller for uendelig afspilningsevne. Ingen to spil bliver nogensinde det samme!

Spillet er et mellemvægt strategisk medarbejderplaceringsspil med stærk tematisk integration med mekanikerne. Vi har fundet spillets kompleksitet til at være lidt lettere, samtidig med at vi holder spændte beslutninger. Dette blev opnået ved at bryde forskellige handlinger i 4 unikke faser, så ordreoperationen er mindre kritisk for din succes, så nye spillere kan forstå strømmen af ​​spillet hurtigere.

369,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: