Dark Souls: The Board Game - Asylum Demon Expansion

Model/varenr.: SFDS-011

Mens du går i hallen og korridorerne i Undead Asylum, kan det konstateres at være et ensomt og roligt sted, moribund og uninviting. Her bor en dæmon, der er i stand til dødelig raseri, dets sind styres stadig af virulente tanker. Pas på denne fjende. For alt det, du vil kæmpe stærkere, mere listige og mere modstandsdygtige modstandere, vil selvtilfredshed fremskynde din ende i hænderne alle sammen. Kan du sejre over asyldemonen, eller vil dit lig snart være et andet for at bevæge asylen med den hule?

Asylum Demon Expansion er beregnet til brug med Dark Souls ™: Board Game.

Denne Dark Souls ™: Board Game Expansion indeholder en skræmmende ny mini boss og mega boss. Inkluderet er en ny gigantisk mega boss flise, dødbringende ny chef adfærd, tokens til det nye søjle terræn stykke og unikke nye boss skatte. Alle de leverede komponenter er til brug med mini og mega boss møder og tilbyder to unikke møder!

Asylum Demon Expansion tilføjer også nye mødekort, der giver større kampe end nogensinde før i Dark Souls ™: The Board Game. Den store skala af disse møder skaber et helt nyt fareniveau for dig og dit hold. Er du op til udfordringen?

Indhold:

Asyl Demon
Mega Boss Game Board
4x Level 4 Encounter Cards
24x bossadfærd og datakort
4x Boss Treasure Cards
Asyl Demon Boss Dial
4x søjle Tokens
Regelbogen

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,836 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer