Crusader Kings

Model/varenr.: FLFCKB001

Du er en Crusader Kings (Korsfarende Konge), der stræber efter rigdom, politisk magt, religiøs indflydelse og militær magt over hele kontinentet og på tværs af generationer. Omforme historien om det middelalderlige Europa i dit eget billede - hvis ikke din svage søn, der har arvet tronen, ødelægger dine storslåede planer...

Brætspillet Crusader Kings fanger essensen af ​​Crusader Kings computerspillet i et fysisk bordpladsformat. Dette er et strategispil i hjertet, men med et specielt fokus på karakterer, intriger og drama. Det er et stort, smukt spil centreret på et kort over det middelalderlige Europa, der bruger kort til handlinger, karakterer og begivenheder og veludformede plastik miniaturer til at repræsentere riddere, hære, slotte og mere.

I dette spil er dit mål at sprede din indflydelse over det middelalderlige Europa og føre dit dynasti til sejr over dets rivaler. For at gøre det, skal du pleje din familie gennem generationer, opbygge og udvikle dit herredømme, vise klogskab indenfor diplomati og intriger og bruge dine vasaler klogt til at vokse din rigdom og militærmagt, samtidig med at du opfylder din pligt til at deltage i korstogene til Det Hellige Land.

For at vinde er du nødt til at overleve invasioner, plotte, korstog og endda ægteskab! Eller i det mindste have børn eller søskende, der står klar til at overtage tronen, hvis din regent dør. Manglende opdragelse af en passende arving kan betyde enden på dit dynasti.

699,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,316 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: