Coffee Roaster

Model/varenr.: DLP1030

"Ka' vi så få nøj KAFFE??"
-Viggo Sommer, De Nattergale

Dette er et solo pool-building brætspil. Du vælger en række kaffebønner, du vil riste, og lægger et antal tokens, der er specifikke for denne sort i en pose. Hver tur trækker du et antal bønne-tokens tilfældigt fra posen for at fremme deres ristningsniveau. Når du er færdig, laver du en kop, for at teste smagen af ​​din kaffe og score point i overensstemmelse hermed. Hver sort har sit eget optimale ristningsniveau, men det er ikke nok at nærme sig målet til perfekt ristning; du er også nødt til at udjævne ristningsniveauet for hver bønne, uden at du ødelægger smagen af ​​den sort.

Du er også nødt til at fjerne røg-tokens og brændte bønne-tokens, der hindrer din ristning, og forkaste bønne-tokens, der ødelægger smagen. Det er vigtigt at kontrollere indholdet af din pose ved hjælp af smagseffekter og unikke effekter forårsaget af placering af tokens på stegebrættet.

Der er 22 sorter af bønner i spillet. I et spil prøver du at stege tre af dem, og din roaster-titel tildeles baseret på den samlede score. Nyd en verden af ​​kafferistning og sigt mod den ultimative titel "Meister".

 

Antal spillere: 1
I alderen: 12+
Spilletid: 10-30 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: