CloudAge

Model/varenr.: DLP1056

Dette er et brætspil fra Alexander Pfister - den prisbelønnede forfatter har skabt en mørk og dystopisk verden for 1 til 4 spillere.

For femten år siden saboterede det mystiske hemmelige selskab "Cloud" utallige olieproduktionssteder for at destabilisere verden. Den resulterende miljøkatastrofe havde katastrofale konsekvenser for hele planeten. Nu, år senere, rejser du over det udtørrede landskab i dine luftskibe og søger efter et bedre liv. Du besøger byer, sender droner ud for at indsamle ressourcer og kæmper mod Cloud-militsen.

Et innovativt kort-sleeving-system muliggør en ny, mere medrivende form for ressourceindsamling. Spillerne forsøger at forudsige, hvilket sky-dækket terræn der vil indeholde den ønskede mængde ressourcer, eller hvor der er mulighed for yderligere handlinger. Ressourcerne giver spillerne mulighed for at udvikle nyttige opgraderinger til deres luftskibe eller tiltrække nye besætningsmedlemmer.

CloudAge er en blanding af engine-building, deck-building og ressourcestyring. Kampagnesystemet gør det nemt at komme hurtigt i gang med at spille, og nye elementer introduceres i spillet, efterhånden som spillerne kommer igennem kapitlerne. Mens du spiller, oplever du også historien og er med til at styre den. For at få en almindelig brætspilsoplevelse kan du også spille selvstændige spin-offs som enkeltstående scenarier, mens du stadig får alt det, CloudAge har at byde på!

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 10+
Spilletid: 60-100 minutter
Sprog: Engelsk

389,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,95 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: