Camp Pinetop

Model/varenr.: TSS301

Rejs jer op og vær med! Hornblæseren trutter, så rul soveposerne op, pak teltene sammen, og gør jer klar til endnu en smuk sommerdag. Vil du klatre op på Gemini Peak? Dykke dybt ned i Fiddler's Woods? Udforske dybet af Fairy Fire Caves? Eller vil du tage kanoen ud til Lantern Island? Tag dit udstyr, og lad os komme af sted!

Du er leder af en gruppe spejdere, der udforsker vildmarken. For at vinde skal du opgradere dine spejdere til den højeste rang (Badger). Undervejs skal du indsamle færdighedsmærker, som giver dine spejdere særlige evner og gør det muligt for dem at stige til den højeste rang i spejderorganisationen.

Du skal forvalte en hånd med kort, som kan fyldes op ved at trække nye forsyningskort ind på din hånd. Forsyningskortene bliver den valuta, der bruges til at betale for skill badges.

Leveres med et soloeventyr, hvor du kan gennemføre en historie over 8 missioner og optjen kræfter og evner i løbet af eventyret.

 

Antal spillere: 1-5
I alderen: 8+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm
  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,8 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: