Born to Serve

Model/varenr.: SAGBTS1

Du er en superhelt, dydig, respekteret og, tør vi sige, elsket af millioner! Nå, ok måske ikke millioner, men af ​​mere end et par mennesker i den lille by du og din supergruppe har fået til opgave at beskytte. Desværre har regeringen skåret ned på din gruppes finansiering, og det betyder, at i alle har brug for jobs til at støtte jeres superhelte-livsstil. Desværre findes der kun et job i byen på den lokale restaurant. Restaurantejeren har besluttet at lade jer alle prøve til jobbet, og hvem der har flest drikkepenge ved udgangen af ​​dagen får det.


Born to Serve er et brætspilsslag mellem to til fire arbejdsløse superhelte om det sidste job i byen .... på den lokale restaurant .... som tjener. Åh, hvordan de mægtige er faldet.

I Born to Serve er spillerne nyligt arbejdsløse 2. niveaus superhelte i konkurrence om et enkelt tjenerjob på en restaurant. Spillere serverer kunder ved at placere deres tidsmarkører på dem, og i sidste ende vinder den spiller, der tilbringer mest tid på et bord vinter lommepenge fra det. Spillere kan også bruge deres tidmærker på restaurantpersonalet, hvilket giver dem mulighed for at bruge yderligere evner til at tjene ekstra penge eller skifte odds til deres fordel på et bord. Som superhelt har hver spiller naturligvis også to (nominelt nyttige) kræfter, der giver dem mulighed for at bøje visse strategier til deres fordel.

Den spiller, der tjener mest penge på drikkepenge, vinder jobbet og spillet.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 10+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,21 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: