Black Hat Limited Kickstarter Edition

Model/varenr.: BH-KS

Begrænset Kickstarter-udgave Black Hat med et dobbeltsidet spillekort og et ekstra Celebrity Status -promo dæk til ekstra udfordring og replay-værdi.

I en verden af ​​netværkssikkerhed er en "sort hat" en hacker, der besejrer computersystemer til personlig gevinst. Disse rogue data jockeys pit sig mod de mest sikre systemer i verden for spændingen af ​​det (og måske at lave lidt penge på siden). Men de mest dygtige hackere ved, at det ikke handler om at komme der først; Det handler om spøgelse ind og ud af systemet uden at efterlade et spor.

Black Hat er et hacker-tema, klatreringstrykbrætspil til 2-6 spillere. Mens trick-taking er den vigtigste mekanisme, der bruges i spillet, kan du vinde spillet, selvom du kun vinder et par tricks - så længe du vinder dem der gør mest for dit spil. Black Hat har et tilfældigt og udviklet spilbræt, som spillerne skrider frem under spillet, og mens det fremskridt hjælper dig med at vinde, vinder den første spiller, der ikke er færdig, ikke nødvendigvis.

Black Hat muliggør en bred vifte af spillemetoder, der skal anvendes, ingen af ​​dem er klart overlegen over en anden, som du er nødt til at tilpasse sig til situationen.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,768 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: