Barrage

Model/varenr.: CC213

I de dystopiske 1930'ere skubbede den industrielle revolution udnyttelsen af ​​fossil-baserede ressourcer til grænsen, og nu er det eneste, der er kraftigt nok til at slukke tørsten efter magt fra de massive maskiner og den ustoppelige tekniske fremskridt, den ubegrænsede vandkraft, der leveres af floderne.

Brætspillet Barrage er et strategisk spil om ressourceforvaltning, hvor spillere konkurrerer om at bygge deres majestætiske dæmninger, hæve dem for at øge deres opbevaringskapacitet og levere al den potentielle kraft gennem trykstunneler, der er forbundet til deres energicentraler.

Hver spiller repræsenterer en af ​​fire internationale virksomheder, der samler maskiner, innovative patenter og strålende ingeniører for at hævde de bedste placeringer til at indsamle og udnytte vandet i en omtvistet alpine region krydset af floder.

Barrage inkluderer to innovative og udfordrende mekanismer. Først skal spillerne omhyggeligt planlægge deres handlinger og håndtere deres maskiner, da både deres handlingstegn og ressourcer er lagret på et konstruktionshjul og kun vil være tilgængelige efter en fuld drejning af hjulet. Det er vitalt i dette brætspil at du administrerer dit hjul optimalt, jo tidligere dine dine ressourcer kommer gennem hjulet kommer handlingerne tilbage til dig.

For det andet er vandstrømmen på floderne, der er afbildet på brættet, en delt og omtvistet ressource. Spillere er nødt til at opfange og opbevare så meget af vandet, som de kan, bygge dæmninger (opstrøms dæmninger er dyre, men kan blokere en del af vandet, før det når nedstrøms dæmninger), hæve dæmningerne for at øge deres kapacitet og bygge lange tunneler til kanalisere vandet til deres kraftcentre. Vand forbruges aldrig - dets strøm bruges bare til at producere energi - det frigives i stedet tilbage til floderne, så du er nødt til strategisk at placere dine dæmninger for at genvinde det vand, der bliver dirigeret af dig og de andre spillere.

Over fem runder skal spillerne opfylde strømkrav repræsenteret ved et fælles konkurrencedygtigt magtspor og imødekomme specifikke anmodninger om personlige kontrakter. På samme tid ved at placere et begrænset antal ingeniører forsøger de at forbedre deres maskiner til at erhverve nye og mere effektive konstruktionstiltag og at opbygge og aktivere specielle unikke virkningsbygninger for at sende deres egen udviklingsstrategi.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk

389,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,7 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: