Auf der Walz

Model/varenr.: 30065

Auf der Walz er et spil, der har "rejseårene" som emnet. Dette er en tradition, der går tilbage til middelalderen og stadig lever i tysktalende lande. En håndværker skal være "Auf der Walz" (groft oversat til "på vejen") i tre år og en dag uden nogensinde at komme nærmere end halvtreds kilometer hjem. Den unge rejsemand bærer en traditionel kjole: blussede bukser, veste, jakke, sort hat (som symbol på frihed), "Stenz" (traditionel krøllet vandrestang) og "Charlottenburger" (grov klud for at pakke ejendele op) . De arbejder (for lidt penge, men også for kost og lodge) for folk på deres rejse.

Auf der Walz er et "rejsespil" med ressourceforvaltning, der finder sted i anden halvdel af 1800-tallet. Ligesom livet på Walz inkluderer det usikkerhed og tilfældige elementer. Hver spiller tjener point i slutningen af ​​hvert år på rejsen og i en slutresultat efter den yderligere en dag.

Hver spiller har seks kort om året (og et ekstra kort til den sidste dag) og udfører handlinger med dem: rejser, arbejder, finder rejsekammerater osv. Samt fritidsaktiviteter: musik, skrivning, maleri.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 90-150 minutter
Sprog: Engelsk

1.195,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,852 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: