Atlantis: Island of Gods

Model/varenr.: AIOG

Før de civilisationer vi kender til der var en stor ø, kaldet af moderne videnskabsfolk Atlantis. Det var beboet af en civilisation, der havde ekstraordinære kulturelle og teknologiske resultater, især i arkitektur og kunst.

 
Alt det ville ikke have været muligt, hvis de ikke var blevet velsignet af guderne, som atlanterne hædrede ved at bygge herlige monumenter for dem. Og guderne havde ikke noget imod, at de ikke var de eneste, der var værdsat af atlanterne. Desværre var gudernes plan ikke perfekt. Ting gik galt på grund af den yngre generation af guderne.
 
Specifikt var det Ares, søn af Zeus og Hera, hvis handlinger resulterede i katastrofen. Hans ondskab var uendelig, og hans tilhængernes grusomhed og ødelæggelsen de forårsagede indledte borgerkrig i det land, der kun havde kendt fred. Den fremviste konflikt opdelte både atlanterne og deres guddomme. Før disse begivenheder havde guderne haft fornøjelse at se deres folkeslag vokse, men så begyndte de at blande sig i folks anliggender såvel som kæmpe hinanden. Nogle af de gamle guder havde forudsagt, at denne civilisation i sidste ende ville falde sammen på grund af den stadigt voksende konflikt mellem guddommerne. Konflikt, hvor folks liv ikke ville betyde noget.
 
Så de besluttede at beskytte deres tilhængere ved at sende mange visioner til deres præster eller ved at tage en menneskelig form og optræde som profeter. De ville advare Atlants at slutningen var tæt og fortælle dem om fjerne lande, der kunne være deres eneste håb for overlevelse.
 
Guds vrede blev ved med at vokse til en dag den ældste, Nammu, skaberen af ​​det oprindelige hav, i sin fortvivlelse besluttede at afslutte Atlants lidelse ved at synke øen. Ved hjælp af deres guder lykkedes nogle af atlanterne at overleve. De ankom til forskellige dele af verden og bringer deres viden til de kulturer der kommer derhen.
 
I Atlantis: Gudsøen er spillere de mytologiske guderes højeste præster, for hvem de opfører monumenter på den mytiske ø Atlantis lige før dens død. Det er et logisk kortspil med fire brædder, der repræsenterer regionerne Atlantis.
199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,449 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer