Ascension 3rd Edition

Model/varenr.: 10060

En interplanarkrig er begyndt!

 
Det er Menneskets alder, en tid uden guder eller magi. Efter tusind års fred og velstand er barrieren, der adskiller din verden fra multiverset, brudt, og dæmoniske kræfter truer med at ødelægge dit hjem. Men ikke alt håb er tabt: De gamle rigters velsignede guder er også vendt tilbage og bringer med sig magtfulde helte og kraftige konstruktioner, som er dine beføjelser. Kun gennem dit mod og lederskab kan lyskræfterne kæmpe mod de indkommende horder. Kun ved at besejre den faldne, kan du redde din verden. Lad opstigningen begynde!
 
Ascension ™ er et hurtigt spildebygget spil designet af Magic ™ Pro Tour-mestere Justin Gary, Rob Dougherty og Brian Kibler.
Indtast en visionær fantasiverden, som er skabt til liv ved Eric Sabees kunst.
Hele dybden og afspilningsevnen hos et kollektivt kortspil i en boks.
 
Dette er den tredje udgave af Ascension kernesættet, nu kendt som "Ascension: Deckbuilding Game". Denne nye version indeholder alle de kort, der tidligere var i Chronicle of the Godslayer, men med de nye rammer vi debuterede med lærerudgaven sammen med opdateret og genoptaget kunst for mange gamle favoritter. Desuden indeholder denne nye udskrivning en opdateret bestyrelse og regelbog.
 
Indhold
 
200 kort
50 deluxe ære tokens
Spillebræt
regelsæt
Opbevaringsbakke
229,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,333 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: