Argent The Consortium - Core Game 2nd Edition

Model/varenr.: L99-ARG01

Tiden er inde til at vælge en ny kansler på Argent University of Magic, og du er blandt de sandsynlige kandidater til jobbet. Saml dine lærlinge, gør din tryllebog klar, og opbyg din indflydelse, mens du i hemmelighed opdager og konkurrerer om stemmerne fra et begrænset konsortium af indflydelsesrige bestyrelsesmedlemmer. Kun den, der er i stand til at opfylde de fleste kriterier, vil få titlen som den mest indflydelsesrige magiker i Indines verden!

Argent: The Consortium er et halsbrækkende arbejder-placeringsspil/motorspil med manipulation og hemmelighedskræmmeri, hvor kriterierne for sejr er hemmelige, og hvor dine modstanderes evner hele tiden ændrer sig. Du skal overliste de andre kandidater, bruge dine trylleformularer på det rigtige tidspunkt og vælge de rigtige lærlinge til at styre din plan.

Argent: The Consortium er et spil i europæisk stil, der minimerer held og fokuserer på spillerinteraktion og stærke kerne-mekanismer, der gør det muligt at udvikle nye strategier, hver gang du spiller.

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,068 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: