Archipelago

Model/varenr.: AMDARCH01U

Archipelago sporer den majestætiske æra af opdagelse af archipelagos over hele kloden fra 1492 (opdagelse af Antillerne af Christopher Columbus) indtil 1797 (kolonisering af Tahiti)
Hver spiller indbefatter en udforsker og hans hold, som er mandat af en europæisk nation til at opdage, kolonisere og udnytte arkipelagoserne. Disse missioner skal udføres diplomatisk, der svarer både til lokalbefolkningens behov og til kontinentets faste krav. Det vil derfor være nødvendigt at respektere øhavet og dets indfødte med smerte på at se den indfødte oprør slutte i uafhængighedskrigen. Grænserne mellem ekspansion og humanisme, økonomi og respekt for lokale værdier, vidensoverførsel og overdreven industrialisering er ikke altid lette at finde. Skyggenes ligevægt vil derfor meget afhængig af alles vilje til at gøre disse øer til lykkelige og produktive kolonier, eller tværtimod at udnytte uhyrlige ressourcer og indfødte til at ende i kaos og oprør.
For at komplicere sager kan du måske ansætte en separatist eller en pacifist blandt jer. Begge vil forsøge at tip skalaen til oprør eller til fred. Er du klar til at påtage dig din rolle og opdage Archipelago?

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,732 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: