Grundspil

Andromeda

Model/varenr.: AND01

Den fjerne fremtid. Menneskeheden er for længst uddød. Dens plads er blevet overtaget af mange nye racer fra hele galaksen. Freden bevares kun af Det Galaktiske Ældsteråd, der opretholder en magtbalance mellem ambitiøse racer. Og hver af disse søger i al hemmelighed at opdage nye teknologier, der kan give dem herredømmet over universet.

En dag dukker der pludselig et stort, ødelagt rumskib op i rummet med navnet "Andromeda" skrevet på siden. Det ser ud til, at Andromeda er det forladte vrag af et rumskib fra en gammel, forsvunden race. Alle moderne racer ved, at disse oldtidsfolk havde fantastiske teknologier langt ud over dem, vi kender i dag, og mange ønsker selv at bemægtige sig skibets hemmeligheder. Det Galaktiske Råd har bemyndiget et udforskningshold bestående af forskere fra forskellige racer, men selvom de alle går ombord sammen, repræsenterer de hver især en race med deres egne interesser og mål...

Andromeda er et brætspil med et interessant handlingsvalgssystem baseret på "jeg deler, du vælger"-ideen. En spiller kaster terninger og deler dem op i to grupper, mens en anden spiller vælger, hvilken gruppe der skal have hvilken handling.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,156 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: