Aerion

Model/varenr.: ZMGZM4904

Med en mission om at bygge en ny flåde af luftskibe for at krydse Oniverse, skal du udarbejde de bedste tegninger, erhverve materialer og rekruttere en besætning til at bygge den mest vidunderlige flåde, der nogensinde er set.

 

Flyv til nye højder

Arkonterne har givet dig en vigtig mission: At bygge en ny flåde, smukkere end nogen anden, der nogensinde har sejlet himlen. Som en master-skibsreder har du evnerne til at opbygge en flåde til at krydse Oniverses himmel, men du skal fortsætte med at samle de komponenter, du har brug for. I Aerion arbejder en til to spillere sammen om at bygge seks luftskibe. Skab de bedste tegninger, erhverv de fineste byggematerialer og rekrutter den mest dygtige besætning. Kan du bygge flåden, inden dine ressourcer løber tør?

 


Yderligere udfordringer


Seks inkluderede udvidelser vil ændre din rejse gennem himlen og tilbyde nye udfordringer at gennemføre. Hver udvidelse tilføjer nye kort og gameplay, der kan spilles uafhængigt eller frit kombineret. Brug nye evner fra Factory-kortene til at udføre dine mest kritiske opgaver i flagskibets udvidelse. Ræs mod tiden med timeglas. Eller ødelæg Outposts og Lairs for at besejre den omstrejfende Hellkite.

 

Indhold: 133 kort, 6 terninger, 16 tokens, 1 brik, 1 regelhæfte

Antal spillere: 1-2
I alderen: 10+
Spilletid: 15 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,548 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer