Grundspil

1830 Railways And Robber Barons

Model/varenr.: LK1830

1830 er et af de mest berømte 18xx-spil. En af de ting, nogle spillere godt kan lide ved dette spil, er, at spillet ikke har noget "chance"-element. Det vil sige, at hvis spillerne ønskede at spille to spil med de samme træk, ville resultatet også være det samme.

Dette spil tager den grundlæggende mekanik fra Tresham's 1829 og tilføjer flere nye elementer. Spillerne forsøger at tjene flest penge ved at købe og sælge aktier i forskellige aktieselskaber, der ligger på et kort over det østlige USA. Aktiemanipulationsaspektet i spillet er bredt anerkendt som et af de bedste. Selve spillepladen er faktisk et ret abstrakt sekskantet system med banebrikker placeret oven på sekskanterne. Desuden tilføjer hver 18xx-titel nye og anderledes elementer til spillet. Dette spil indeholder private jernbaneselskaber og et ekstremt ondskabsfuldt, 'røverbaron'-orienteret aktiemarked. Et spil er slut, når banken løber tør for penge, eller en spiller bliver tvunget til at erklære sig konkurs, og spilleren med den største personlige beholdning vinder.

2011-versionen af 1830 blev udgivet af Mayfair Games i samarbejde med Lookout Games i Tyskland. Denne publikation blev udviklet under licens fra Francis Tresham i samarbejde med Bruce Shelley (den oprindelige 1830-udvikler). Denne version indeholder regler og komponenter til Francis Treshams originale klassiske design, et hurtigere grundspil og nye varianter fra nogle af verdens bedste udviklere af jernbanespil.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 14+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
429,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,66 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: