Celestar Ballista

Model/varenr.: GW71-16

The Sacristan Engineers fra Sacrosanct Chambers stammer fra Ordinatus Conclave - nogle gange kendt som Thunderbolts Conclave for den ødelæggende virkning, det kan have på kamp. Disse kriger-ingeniøre rbemander magisk feltartilleri. Når en Celestar Ballista er oprettet for at forsvare et helligt sted, kan det at nærme sig betyde en eksplosiv død. Deres rune-indskrevne projektiler er fyldt med spoler af ustødt lyn, der samles ned fra toppen af ​​et Sigmarabulum, og lanceres som streger af blå-hvid energi på fjenden. Skulle deres sigte være sandt, vil de sprænge helt igennem målet i en kædeeksplosion.

 
Konstrueret til at være så let som muligt at samle for nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran at sætte pris på, samler dette kit en Celestar Ballista, besat af 2 Stormcast Eternals Sacristan Engineers. Push-fit, uden lim kræves, er dette kit utroligt nemt at sammensætte og kommer på forkullet guldplast.
 
Sacristan Ballista er en kraftfuld launcher, som sidder på et stativ og bemandes af 2 Sacristan Engineers. Ballistaen selv er aggressiv og lidt spartansk, effektivt en stor pansret armbue. Forreste er 4 tønder, som lancerer de runde bolte, med rustningsplade med et løvemotiv og indskrifter. Fra oven er belastningsmekanismerne synlige - i stedet for at skyde de ret ustabile energiefyldte bolte direkte, bruges patroner. Ingeniørerne er bevæbnet med sigmaritblade, selvom dette ikke er deres primære udstyr - de indeholder måleudstyr, kompasser og patroner, som alle kalibrerer, laster og brænder Ballista. Der er en hjelmet Engineer og 1 uden hjelm; begge har ikonografi for Sacrosanct Chamber. Ekstra detaljer til basen er inkluderet med en ammunitionsboks fuld af patroner og en anden kasse fyldt med ekstra instrumenter.
 
Dette kit leveres som 17 komponenter, og leveres med et Stormcast Eternals overføringsark, en Citadel 60 mm rund base og 2 Citadel 40 mm runde baser.
145,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,101 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: