Annihilators

Model/varenr.: GW96-55

Disse krigere angriber med vægten af en faldende stjerne og styrter ind i deres modstandere med en kraft, der er tilstrækkelig til at udslette dem fuldstændigt. Alt, der på en eller anden måde formår at overleve deres brutale angreb, bliver hurtigt smadret af massive meteorhammere, mens Annihilatorerne afværger modgående slag med deres uigennemtrængelige skjolde.

Disse formidable soldater er eliten af Stormcast Eternals, krigere, der har bevist deres værd i kamp igen og igen og bærer arene til at bevise det. Deres Thunderstrike-panser er mere voluminøs end normalt og kan knap nok holde styrken af disse massive krigere, der er indbegrebet af Sigmars vrede.

Dette flerdelte plastiksæt består af 56 komponenter, hvormed du kan bygge tre Annihilators, der svinger meteorhammere og skjolde. Hver miniature kan også få hjelmede eller bare hoveder. Du kan alternativt samle dem som Annihilators med Meteoric Grandhammers.

Med dette sæt er der også mulighed for at bygge en Annihilator-Prime. Dette sæt leveres med tre 50mm Citadel Round baser. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

315,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: