Starfinder Adventure Path: The Rune Drive Gambit (Against the Aeon Throne 3 of 3)

Model/varenr.: PZO7209

Heltene skal infiltrere et afsondret Azlanti videnskabsfaciliteter og befri de fangede videnskabsmænd, der er tvunget til at studere et eksperimentelt stjerneskibsdrev for at holde det ud af deres fjender. De lærer hurtigt om enhedens virkelighedskrypende kraft førstehånds, men stående i deres vej er den darmerende Azlanti ædle, der har orkestreret hele plottet!

"The Rune Drive Gambit" er et Starfinder Roleplaying spil eventyr til fire femte niveau tegn af Larry Wilhelm. Eventyret afsluttes Against the Aeon Throne Adventure Path, en 3-delt månedlig kampagne, hvor spillere besøger og udforsker nogle af verdenerne i det uhyggelige Azlanti Star Empire. Det indeholder også råd til, hvordan man fortsætter kampagnen, en detaljeret udforskning af den fredsbevarende organisation, kendt som Stewards, og et udvalg af nye monstre fra fremmede verdener.

Hver månedlig full-farve softcover Starfinder Adventure Path-lydstyrke indeholder en ny del af en række sammenkoblede science-fantasy quests, der sammen skaber et fuldt udviklet komplot af fejende skala og episke udfordringer. Hvert 64-siders volumen af ​​Starfinder Adventure Path indeholder også dybdeartikler, der detaljerer og udvider Starfinder-kampagneindstillingen og giver nye regler, en lang række spændende nye monstre og fremmede racer, en ny planet til at udforske og stjerneskib til pilot og mere!

179,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,219 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: